FRENDA - since 2013

TEAM FRENDA

Vi har lång erfarenhet av tandvård och IT

FRENDA grundades i Stockholm 2013 och har idag 35 engagerade medarbetare med kompetens inom både tandvård och IT. Många av oss har också klinisk bakgrund. Vi har idag över 3000 aktiva FRENDA-användare runtom i Sverige, vi växer kraftigt och vi är glada att allt fler inser fördelarna med våra lösningar. Vår mission är att förenkla vardagen för dig som arbetar inom tandvården med verktyg som möjliggör att du kan fokusera fullt ut på dina patienter.

För oss är det viktigt att våra användare av FRENDA får tycka till och styra utvecklingen av vår plattform. Vi samlar därför kontinuerligt in förslag och önskemål för att se vad nästa steg i utvecklingen ska vara. Eftersom FRENDA är en molnbaserad lösning så kan vi smidigt få ut nya funktioner och uppdateringar automatiskt till dig på mottagningen.

En viktig del i vår och även din framgång är vår support som alltid är där för dig när du behöver stöd. Genom vår egna erfarenhet av arbetet på en tandvårdsmottagning kan vi sätta oss in i dina frågeställningar och ge dig snabb och effektiv hjälp. 

Ledning

FRENDAs ledning arbetar för att kontinuerligt utveckla våra tjänster och service

Ingvar Falconer
Utvecklingschef

Maria Eriksson
Supportchef

Fredrik Jernberg
VD

Instagram

Följ gärna oss på våra sociala kanaler!